lauantai 16. helmikuuta 2013

Kun on nälkä

Liittyen edellisen postaukseeni, ko. ruoat eivät sitten olleetkaan riittävästi tuolle päivälle, jolloin aamusta ensin oli kunnon salitreeni ja sitten työvuoro. Heti treenin jälkeen join 0.4 dl sitä Fastin Dietmix-mansikkaa ja siitä puolen tunnin päästä ennen töiden aloittamista söin tosiaan sen 4 viljan puuron raejuuston ja banskun kera. Jo parin tunnin päästä alkoi olla kova nälkä, ja ekalla tauolla söin nopsaan rahkan tuon marjasoseen kera. Hetkeksi helpotti ja sitten siitä parin tunnin päästä ruokatauolla söin paprikanahässäkän raejuuston kera ja taas helpotti hetkeksi. Kuitenkin käytännössä nälän tunne iski useamman kerran pitkin päivää ja jestas että se on ärsyttävää! Lisäksi tuntuu, että juuri silloin olisi niin helppo vain marssia lähimpään Heseen ja sanoa, että joku tuplamättö ja nopeasti :) Mutta mutta, kun tarkoitus on nimenomaan opetella rytmittänään ateria-ajat ja ennen kaikkea opetella sisällyttämään oikeita ravintoaineita eri aterioille. Koska ko. aamuna menin salille treenaamaan jo ysiltä, en voinut syödä aamupalaksi normaalia puuroannosta, jonka söin pian treenin jälkeen. Söin vain ab-jogurttia 150g ja banskun. Eli säätämistä tämä vielä on ja tulee olemaankin varmasti pitkin matkaa välillä, mutta suunta on hei oikea!

Eilen oli töissä eväänä tällaista herkkua: itse tekemäni pinaattimunakas (voi että oli hyvää ja pinaattia olisi voinut olla enemmänkin!) raejuuston kera sekä viherkanasalaatti, jossa oli iiiiihan vähän riisiäkin mukana. Innostuin erityisesti tuosta munakkaasti..taidankin varioida siitä syömisiä töihin erilaisine täytteineen!



Liikunnat ovat tällä viikolla vähän vähissä, sillä maanantain treenistä kipeytyi selkä entisestään ja nyt meinaa vaivata flunssa. Mutta näillä mennään. Olennaisinta ei ole velloa siinä, ettei päässyt tavoitteeseen vaan vaalia mielessä motivoivia ajatuksia siitä, kuinka sinnikkäästi jaksaa jatkaa projektia. Välillä tulee suvaintovaiheita, jopa takapakkia, mutta eteenpäin mennään!


Olisi kiva kuulla, millaisia postauksia toivoisitten tänne blogiini!



2 kommenttia:

  1. Hyvä just noin - eteenpäin vaikka välillä sutii! Miten teet pinaattimunakkaan? Kuulostaa hyvältä!

    Kyllä noi syömisjutut ja ateriakokoonpanot on just hyviä juttuja tänne. Ja se, millä motivoit itseäsi niilla hetkillä kun nälkä iskee ja Hese kutsuu? Ajatteletko niitä farkkuja? Onko ruokavalion muutos vaikuttanut mielialaan, tuleeko päänsärkyjä, toimiiko masu? Onko Samin syömiset muuttuneet?

    VastaaPoista
  2. Teen pinaattimunakkaan ihan 3-4 kananmunasta, johon sekoitan pari teelusikallista vettä, ripaus suolaa ja 0.5-1 pss pakastepinaattia, ihanaa tulee :)

    Pitää tehdä pian postaus tuosta motivaatio/mielikuvajutusta, niistä olisikin paljon mielen päällä ;)

    Päänsärkyjä ei ole tullut, mutta turvotusta kyllä kun kuidun määrä on kasvisten myötä lisääntynyt. Makuaistikin on alkanut herkistymään hyvällä tavalla.

    VastaaPoista